/  AKTUALNO

Koš za smeti kot estetski element zunanje opreme

Zunanji koši za smeti so praktična in vsestranska rešitev, če pred svojimi bivališči ali poslovnimi prostori ne želimo odvrženih odpadkov in dodatnih stroškov s čiščenjem zunanjih površin objekta.

Časi neuglednih, neestetskih in škatlastih dizajnov košev za smeti so k sreči mimo. Pred prostore, ki smo jim skrbno namenili pozornost pri gradnji in urejanju, ne želimo postaviti košev za odpadke, ki na prvi pogled niso lepi, pač pa želimo, da je koš za smeti estetki element, na katerem si mimoidoči spočije oči.

Naše podjetje Urbana oprema ponuja široko in pestro ponudbo košev za smeti vseh oblik, velikosti in materialov. Ker so kakovostno izdelani, imajo dolgo življenjsko dobo, po oblikah in dizajnu pa so povsem prilagodljivi vašemu okusu in željam.

Betonske koše za smeti odlikuje izjemna stabilnost ter možnost kombinacij z različnimi materiali (les, aluminij, inox, …) s katerimi koš za odpadke pridobi na svoji estetski funkciji. V svoji ponudbi imamo tudi koše za specifične odpadke, na primer koše za pasje iztrebke ali koše za biološke odpadke.

Zunanji koši imajo lahko pokrov ali pa so sestavljeni iz več prekatov, kar omogoča ločevanje odpadkov. V tla so lahko pričvrščeni s stebrički ali pa so opremljeni s strehico, ki ščiti vsebino koša pred padavinami. ….


Ne zanemarite okolice vašega poslovnega prostora

Čeprav na prvi pogled nepomembna, je okolica vašega poslovnega prostora tista, ki na stranke ustvarja prvi vtis. Ta pa ni zanemarljiv. Urejena okolica sporoča skrb, trud in pozornost za drobne detajle, ki so pri poslovanju še kako pomembni.

Zakaj ne bi vaše stranke spoznale vašega odnos do dela že, ko se pripeljejo pred vaše poslovne prostore?

Urejena okolica pomeni bližina koša za smeti, ki je čist in nenapolnjen. Ob nakupu mu posvetite nekaj pozornosti, saj na tržišču obstaja pestra izbira estetskih in dizajnerskih košev za odpadke, ki bodo okolico krasili mnogo let in tako prispevali k čistemu okolju na več načinov.

Ekološko naravnane stranke vas bodo z veseljem obiskale tako, da se bodo k vam pripeljale s kolesom. Naj jih pričaka skrbno izbrano stojalo za kolesa, ki ima lahko tudi nadstrešek. Drevesna debla ob vašem poslovnem prostoru zaščitite s talnimi rešetkami, za poslovne partnerje, ki pa bi si želeli pred vstopom v vaše podjetje še opraviti telefonski klic, pa v bližini namestite še zunanjo klop, kamor lahko sedejo ali zgolj odložijo svojo torbo. Elegantne zunanje klopi so različnih velikosti in izdelane iz kombinacije več kakovostnih materialov.

Informacijske table pred poslovnimi objekti so izjemno praktične, vendar ne zanemarimo njihovega videza. Naj se dizajn informacijske table ujema z vizijami vašega podjetja.

Zelenje naj obkroža vhod v vašo poslovno stavbo, cvetočim lončnicam in nizkemu grmičevju pa le izberimo cvetlično korito, ki bo prav tako privlačilo poglede kot urejeno rastlinje v koritih. Betonsko cvetlično korito je lahko sočasno tudi lesena zunanja klop različnih oblik in velikosti.


Ostanite v stiku z nami

Vse kar potrebujete / je v delu. Na tem mestu bomo napisali nekaj lepega

Najdete nas

IOC Zapolje I 21, 1370 Logatec

Pokličite nas

041 480 100
040 652 775
ponedeljek - petek 8:00 - 15:00

Kontakt